Boottocht Cefalù zonsondergang + aperitivo

  • 100% tevredenheid garantie
  • Dé Sicilië specialist
  • Géén vooruitbetaling
Start tour:
Dagelijks om 18.30 uur
Duur tour:
Circa 2,5 uur
Kosten:
€ 35,00 p.p. (kinderen € 17,50)
Excursie aanvragen

Vaar langs de kust van Cefalù en laat je verrassen door diverse bezienswaardigheden vanaf zee. Geniet van het spel van de zon op de kust, tijdens deze boottocht met zonsondergang. De boottocht wordt afgesloten met een heerlijke Siciliaanse aperitivo.

Wat ga je doen tijdens de boottocht Cefalù?

De boottocht duur ongeveer 2,5 uur. De boottocht start om 18.30 uur. Je stapt in de haven van Cefalù aan boord. De tocht gaat door bij minimaal 4 personen en maximaal 10 tot 12 personen.

Je vaart langs de kust van Cefalù. Onderweg wordt er regelmatig gestopt zodat je foto’s kunt maken van de mooie bezienswaardigheden, zoals de Kathedraal, de Santa Lucia grot en de Saracena toren. Een prachtig gezicht tijdens de ondergaande zon.

Tijdens de boottocht Cefalù is er 1 stop. Deze stop is voor het strand van Cefalù waar je een heerlijke Siciliaanse aperitivo geserveerd krijgt. Denk aan: bruschetta met olijventapenade, philadelphia en zongedroogde tomaatjes. Dit alles onder het genot van een glas prosecco of aranciata (soort Fanta). Voor de beste sfeer zorgt de kapitein ook voor gezellige muziek tijdens de aperitivo. Als je wilt kun je tijdens deze stop ook een duik in zee nemen.

Zodra de zon de zee kust, vaart de kapitein weer terug naar de haven.

Prijzen en tijden

De boottocht wordt elke dag gehouden, op reservering. Er geldt een minimum van 4 personen en een maximum van 10 – 12 personen (afhankelijk van of het 1 gezin/ familie betreft).

De excursie kost € 35,00 per persoon. Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen € 17,50 en kinderen onder de 4 jaar zijn gratis.*

De boottocht start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 20.30 a 21.00 uur. Je dient altijd minimaal 15 minuten vóór vertrek aanwezig te zijn. De exacte locatie ontvang je op je voucher bij je boeking.

*In het hoogseizoen en bij boekingen van meer dan 3 personen vraagt de kapitein een aanbetaling van 20%. Dit bedrag kun je betalen via overboeking of Paypal. Je kunt tot 48 uur van tevoren annuleren. Annuleer je binnen de 48 uur, dan is een terugbetaling mogelijk wanneer het ons of de kapitein lukt om jouw plaats op te vullen. Dit kan niet gegarandeerd worden.

Excursie aanvragen

Talen die door de gidsen worden gesproken

  • Engels
  • Frans
  • Italiaans
€ 35,00 p.p. (kinderen € 17,50)
Boottocht Cefalù zonsondergang + aperitivo

Excursie aanvragen

We nemen binnen 1 uur contact met je op!

Geen vooruitbetaling
De betaling vindt plaats op de dag van de excursie.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden voor de behandeling van mijn persoonsgegevens

Advies nodig of vragen? Ik help je graag met het kiezen van de juiste excursie!

Elke dag bereikbaar van 09.00 uur - 21.00 uur
(ook op zondag!)

Anniek:

(+31) 06-23370594
anniek@etnasicilie.nl

ANVR

Gecertificeerd reisleider