Boottocht Cefalù

  • 100% tevredenheid garantie
  • Dé Sicilië specialist
  • Géén vooruitbetaling
Start tour:
Dagelijks om 10.00 uur en 15.00 uur
Duur tour:
3 uur
Kosten:
€ 35,00 p.p. (kinderen € 17,50)
Excursie aanvragen

Vaar langs de kust van Cefalù tot aan Mazzaforno en laat je verrassen door diverse bezienswaardigheden vanaf zee. Kies voor de ochtend of middag boottocht Cefalù. Tijdens de tour is er ook de mogelijkheid voor een frisse duik in zee, of om even te snorkelen.

Wat ga je doen tijdens de boottocht Cefalù?

De boottocht duur ongeveer 3 uur. De ochtendtocht start om 10.00 uur en de middag tocht om 15.00 uur. Je stapt in de haven van Cefalù aan boord. De tocht gaat door bij minimaal 4 personen en maximaal 10 tot 12 personen.

Je vaart langs de kust van Cefalù tot aan Mazzaforno. Onderweg wordt er regelmatig gestopt zodat je foto’s kunt maken van de mooie bezienswaardigheden, zoals de Kathedraal, de Santa Lucia grot en de Saracena toren.

Tijdens de boottocht Cefalù zijn er 2 stops. Tijdens de eerste stop kun je een duik nemen in zee, of gaan snorkelen (zelf zorgen voor duikbril/snorkel!). De tweede stop is voor het strand van Cefalù waar je een heerlijke Siciliaanse aperitivo geserveerd krijgt. Denk aan: bruschetta met olijventapenade, philadelphia en zongedroogde tomaatjes. Dit alles onder het genot van een glas prosecco of aranciata (soort Fanta).

Prijzen en tijden

De boottocht wordt elke dag gehouden, op reservering. Er geldt een minimum van 4 personen en een maximum van 10 – 12 personen (afhankelijk van of het 1 gezin/ familie betreft).

De excursie kost € 35,00 per persoon. Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen € 17,50 en kinderen onder de 4 jaar zijn gratis.*

De boottocht in de ochtend start om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. De middagtocht start om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Je dient altijd minimaal 15 minuten vóór vertrek aanwezig te zijn. De exacte locatie ontvang je op je voucher bij je boeking.

*In het hoogseizoen en bij boekingen van meer dan 3 personen vraagt de kapitein een aanbetaling van 20%. Dit bedrag kun je betalen via overboeking of Paypal. Je kunt tot 48 uur van tevoren annuleren. Annuleer je binnen de 48 uur, dan is een terugbetaling mogelijk wanneer het ons of de kapitein lukt om jouw plaats op te vullen. Dit kan niet gegarandeerd worden.

Excursie aanvragen

Talen die door de gidsen worden gesproken

  • Engels
  • Frans
  • Italiaans
€ 35,00 p.p. (kinderen € 17,50)
Boottocht Cefalù met aperitivo

Excursie aanvragen

We nemen binnen 1 uur contact met je op!

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden voor de behandeling van mijn persoonsgegevens

Advies nodig of vragen? Ik help je graag met het kiezen van de juiste excursie!

Elke dag bereikbaar van 09.00 uur - 21.00 uur
(ook op zondag!)

Anniek:

(+31) 06-23370594
anniek@etnasicilie.nl

ANVR

Gecertificeerd reisleider