Duiken Sicilië Taormina | 1ste duik

5 / 5bekijk alle beoordelingen
  • 100% tevredenheid garantie
  • Dé Sicilië specialist
  • Géén vooruitbetaling
Start tour:
Elke dag op reservering
Duur tour:
1 Uur
Kosten:
€ 80,00 p.p.
Excursie aanvragen

Duiken op Sicilië bij Taormina

Wil jij een eerste ervaring met duiken opdoen? En wil jij de onderwaterwereld bij Taormina en Isola Bella ontdekken? Kies dan voor de “doop duik”! Tijdens deze eerste duik zit jij ongeveer 30 minuten onder water.

Wat ga je doen tijdens de excursie?

De hele ervaring duurt ongeveer 1 uur. Voordat je het water in gaat, krijg je eerst uitleg over de uitrusting en het duiken. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Alles gaat onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde duikinstructeur. Ook legt de instructeur je meer uit over de onderwaterwereld en de basis regels van het duiken.

Na de uitleg over het duiken ben je klaar om de theorie in de praktijk te brengen: je eerste duik in zee en wel op Sicilië vlakbij Taormina, in het natuurreservaat Isola Bella! Je gaat ongeveer 30 minuten duiken waarbij je de onderwaterwereld in de meest mooie baai van Sicilië gaat ontdekken. De duik start vanaf het strand en je gaat tot een maximale diepte van 6 meter.

De uitrusting & covid

De organisatie zorgt voor de volledige uitrusting voor het duiken. De uitrusting bestaat uit een wetsuit, zwemvliezen (vinnen), een duikbril (masker) en een luchtfles. De gehele uitrusting is gedesinfecteerd.

Beschikbaarheid

De excursie is met goed weer elke dag mogelijk op reservering vanaf eind april t/m oktober ongeveer. De gehele duikervaring (uitleg + duik) duurt in totaal ongeveer 1 uur.

Duiken Sicilië zee Isola Bella Taormina
Duiken Sicilië Taormina vissen

Prijs duiken Taormina & Isola Bella

De prijs is inclusief het gebruik van het duikmateriaal, het vervoer per rubberboot en de instructeur.

  • Per persoon: € 80,00

Je kunt de excursie op de dag van de excursie rechtstreeks bij de organisatie betalen. Je hoeft dus niets vooruit te betalen! Wij maken reserveringen op basis van vertrouwen en gaan er vanuit dat je bij een reservering er alles aan doet om ook daadwerkelijk te komen. Daarom kunnen wij je de mogelijkheid geven om gewoon pas op de dag van de excursie te betalen. Wel zo prettig!

De betaling kan enkel in contanten op de dag van de excursie bij de organisatie. Zij hebben namelijk geen pinapparaat. Dit betekent dat betalen per pin of creditcard niet mogelijk is. Wil je liever niet contant betalen? Dan kun je vooraf betalen via een bankoverschrijving. Kan de excursie niet doorgaan, dan kun je de excursie in overleg verplaatsen, of krijg je natuurlijk je geld terug.

Locatie duiken Sicilië Taormina & Isola Bella

De excursie vertrekt vanaf het strand van Isola Bella. De exacte locatie ontvang je bij je boeking, zodat je precies weet waar jij je moet melden. Houd er rekening mee dat het in de zomer moeilijk is om te parkeren in de omgeving van Isola Bella. Het is mogelijk om via de organisatie een parkeerplaats te reserveren bij de Funivia di Mazzaro, op ongeveer 500 meter lopen. Laat ons dit weten bij je aanvraag!

Isola Bella Taormina

Excursie aanvragen

Talen die door de gidsen worden gesproken

  • Engels
  • Frans
  • Italiaans

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling
5,0 / 5
Beoordelingsoverzicht
De excursie
5,0 / 5
Service Etna Sicilië
5,0 / 5
Prijs/kwaliteit
5,0 / 5
“Geweldige ervaring”

Wat geweldig om op deze manier kennis te maken met duiken. Men spreekt erg goed Engels en zagen de pakken en duik uitrusting er top uit. Alles schoon en goed verzorgd. Men nam de tijd om alles goed voor te bereiden en uit te leggen. We hebben veel vissen gezien en was het schitterend onder water!

18 augustus 2022 – Jolanda uit Nederland
“Duiken is genieten”

Ik was vooraf angstig na een nare duikervaring lang geleden. Duikinstructeurs hebben we plezier terug gegeven. Prachtige locatie bij isola Bella.

2 mei 2022 – Kim uit Nederland
€ 80,00 p.p.
Duiken Sicilië Taormina | 1ste duik

Excursie aanvragen

We nemen binnen 1 uur contact met je op!

Geen vooruitbetaling
De betaling vindt plaats op de dag van de excursie.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden voor de behandeling van mijn persoonsgegevens

Advies nodig of vragen? Ik help je graag met het kiezen van de juiste excursie!

Elke dag bereikbaar van 09.00 uur - 21.00 uur
(ook op zondag!)

Anniek:

(+31) 06-23370594
anniek@etnasicilie.nl

ANVR

Gecertificeerd reisleider