PADI duikcursus Open Water Diver Sicilië

 • 100% tevredenheid garantie
 • Dé Sicilië specialist
 • Géén vooruitbetaling
Start tour:
Dagelijks op reservering
Duur tour:
3 - 5 Dagen
Kosten:
€ 420,00 p.p.
Excursie aanvragen

PADI duikbrevet Open Water Diver Sicilië

Altijd al je duikbrevet willen halen? Doe dat dan tijdens jouw vakantie op Sicilië! In slechts 3 tot 5 dagen kun jij jouw PADI Open Water Diver duikbrevet halen.

Hoe ziet de cursus eruit?

Tijdens de PADI duikcursus Open Water Diver leer je alle vaardigheden en doe je alles kennis op die je nodig hebt om te kunnen Scuba duiken. Je krijgt zowel theorie als praktijk lessen. Er zijn 5 videolessen (in het Engels of Italiaans), 4 quizzen, 5 open water duiken en een eindexamen.

Aan het einde van de cursus ontvang jij het PADI Open Water Diver duikbrevet. Hiermee mag jij levenslang duiken tot een diepte van 18 meter (60 ft).

De duiken zijn onder begeleiding van een ervaren duikinstructeur. Er is altijd een instructeur per persoon/koppel, zodat je de volle aandacht hebt!

PADI Duikcursus Sicilië

De duikuitrusting & covid

Je ontvangt van de organisatie een volledige uitrusting voor het duiken. De uitrusting bestaat uit een wetsuit, zwemvliezen (vinnen), een duikbril (masker) en een luchtfles. De gehele uitrusting is gedesinfecteerd.

Beschikbaarheid

De duikcursus Open Water Diver duurt ongeveer 3 tot 5 dagen en is mogelijk van april t/m oktober. De tijden gaan in overleg.

Vereisten

De minimale leeftijd voor de PADI Open Water Diver duikcursus is 10 jaar. Daarnaast moet je goed kunnen zwemmen en medisch geschikt zijn om te mogen en kunnen duiken. Kinderen tussen de 10 en 14 jaar ontvangen een Junior Diver-brevet. Zodra ze 15 jaar worden, wordt deze automatisch omgezet in een Open Water Diver-brevet.

Prijs PADI Open Water Diver duikcursus

De prijs voor het behalen van je Open Water Diver duikbrevet is € 420,00 per persoon. Dit is inclusief:

 • 5 Open water duiken
 • 5 Theorie videolessen (In het Engels)
 • 4 Quizzen
 • Gebruik duikmateriaal
 • Begeleiding door een professionele duikinstructeur
 • Eindexamen
Open Water diving Sicilië

Je kunt de excursie op de dag van de excursie rechtstreeks bij de organisatie betalen. Je hoeft dus niets vooruit te betalen! Wij maken reserveringen op basis van vertrouwen en gaan er vanuit dat je bij een reservering er alles aan doet om ook daadwerkelijk te komen. Daarom kunnen wij je de mogelijkheid geven om gewoon pas op de dag van de excursie te betalen. Wel zo prettig!

De organisatie kan enkel contante betalingen ontvangen. Het is dus niet mogelijk om met de pin of creditcard te betalen, omdat ze geen pinapparaat hebben. Wil je liever niet contant betalen, dan kun je vooraf betalen via een overboeking.

Locatie PADI Duikcursus Siclië

De excursie vertrekt vanaf het strand van Isola Bella, vlakbij Taormina. Dit betekent dat jij jouw duikbrevet op een van de mooiste plekken van Italië kunt halen. Ontdek de onderwaterwereld bij Taormina en Isola Bella, waar je grotten en koraal kunt zien!

De exacte locatie ontvang je bij je boeking, zodat je precies weet waar jij je moet melden. Houd er rekening mee dat het in de zomer moeilijk is om te parkeren in de omgeving van Isola Bella. Het is mogelijk om via de organisatie een parkeerplaats te reserveren bij de Funivia di Mazzaro, op ongeveer 500 meter lopen. Laat ons dit weten bij je aanvraag!

Zeester zee Sicilië
Isola Bella Taormina

Excursie aanvragen

Talen die door de gidsen worden gesproken

 • Engels
 • Frans
 • Italiaans
€ 420,00 p.p.
PADI duikcursus Open Water Diver Sicilië

Excursie aanvragen

We nemen binnen 1 uur contact met je op!

Geen vooruitbetaling
De betaling vindt plaats op de dag van de excursie.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden voor de behandeling van mijn persoonsgegevens

Advies nodig of vragen? Ik help je graag met het kiezen van de juiste excursie!

Elke dag bereikbaar van 09.00 uur - 21.00 uur
(ook op zondag!)

Anniek:

(+31) 06-23370594
anniek@etnasicilie.nl

ANVR

Gecertificeerd reisleider