Zee vissen Siracusa + snorkelen en aperitivo

  • 100% tevredenheid garantie
  • Dé Sicilië specialist
  • Géén vooruitbetaling
Start tour:
Elke dag om 07.00 uur
Duur tour:
4,5 uur
Kosten:
€ 65,00 p.p.
Excursie aanvragen

Vissen op zee op Sicilië

Altijd al een keer willen vissen op zee? Nu heb je de kans! Om 7.00 uur in de ochtend stap je op de boot in de haven van Ognina bij Siracusa (vlakbij Fontane Bianche) voor een onvergetelijke vis ervaring!

Wat ga je tijdens de excursie doen?

Je begint de dag met de kennismaking met de kapitein Mirko. Hij legt je alles uit over de visboot en de apparatuur aan boord. Tijdens deze vistocht wordt gebruik gemaakt van de vistechniek: ‘Rete da posta’ wat het vissen met een visnet is. Het is echter ook mogelijk om te vissen met een vishengel. Welke van de twee vistechnieken er gebruikt wordt, beslist de eerste persoon die de excursie boekt. Alle andere deelnemers dienen dan ook deze techniek te gebruiken.

Vissen zee Siracusa visnet

Als jullie op de vislocatie aangekomen zijn, wordt alle apparatuur gereed gemaakt voor het vissen. Ga je vissen met het visnet, dan wordt alles gereed gemaakt om het visnet binnen te halen. Hier mag je actief bij helpen. Je bent dus als het ware een van de bemanning. Zo kun je echt ervaren hoe het is om een visser te zijn voor een dag.

Je leert tijdens deze vistocht meer over de dagroutine van de vissers, de beste vislocaties en de geheimen uit het vissersvak.

Op de terugweg stopt de kapitein op een plek waar je kunt genieten van een heerlijke aperitivo. En waar je ook even in het kristalheldere water kunt duiken om bijvoorbeeld te snorkelen.

Prijs en voorwaarden vissen op zee bij Siracusa

Je kunt bij deze excursie aangeven of je liever wilt vissen met een visnet of met een vishengel. De eerste persoon die de excursie boekt, beslist voor de rest van de deelnemers de vistechniek.

De excursie gaat door bij een minimale deelname van 3 personen. Het vissen op zee kost € 65,00 per persoon.* Deze prijs geldt voor elke leeftijd.

De excursie duurt ongeveer 4,5 uur in totaal en is mogelijk vanaf maart tot oktober (afhankelijk van het weer).

* Deze excursie is ook mogelijk als privé excursie. De prijs hiervoor is vanaf € 450,00. Een privé excursie is mogelijk voor 2 tot 6 personen.

Excursie aanvragen

Talen die door de gidsen worden gesproken

  • Engels
  • Italiaans
€ 65,00 p.p.
Zee vissen Siracusa + snorkelen en aperitivo

Excursie aanvragen

We nemen binnen 1 uur contact met je op!

Geen vooruitbetaling
De betaling vindt plaats op de dag van de excursie.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden voor de behandeling van mijn persoonsgegevens

Advies nodig of vragen? Ik help je graag met het kiezen van de juiste excursie!

Elke dag bereikbaar van 09.00 uur - 21.00 uur
(ook op zondag!)

Anniek:

(+31) 06-23370594
anniek@etnasicilie.nl

ANVR

Gecertificeerd reisleider