Paragliden bij Taormina

4,8 / 5bekijk alle beoordelingen
  • 100% tevredenheid garantie
  • Dé Sicilië specialist
  • Géén vooruitbetaling
Start tour:
Tussen 09.00 uur en 14.00 uur
Duur tour:
3 uur
Kosten:
€ 150,00 p.p.
Excursie aanvragen

Paragliding bij Taormina

Wil je een Taormina op een unieke manier zien? Kies dan voor deze unieke adrenaline-ervaring en vlieg over Taormina richting de zee!

Je start vanaf Monte Veneretta op zo’n 800 meter hoogte. Vanaf hier vlieg je zo’n 15 – 20 minuten over het land met een prachtig uitzicht op o.a. Taormina en Castelmola. Je landt op het zachte strand van Letojanni.

Het paragliden doe je niet alleen, het gaan om een tandem sprong met een professionele, ervaren instructeur. Zijn ervaring zorgt voor maximale veiligheid en optimaal comfort tijdens deze unieke excursie.

De tandemsprong

Het vertrek is al een magisch en onvergetelijk moment, want al snel hang je zomaar in de lucht en kun je genieten van het fascinerende uitzicht op Taormina, Castelmola, de Etna vulkaan (bij helder weer) en de zee.

Je maakt de sprong met een ervaren instructeur. Jij hoeft enkel lekker in de parachute te hangen en te genieten van het uitzicht! De instructeur zorgt voor de begeleiding en zal jouw excursie zo onvergetelijk en comfortabel mogelijk maken.

Vereisten
In principe mag iedereen deze excursie doen. Er zijn geen specifieke vaardigheden of eerdere ervaringen vereist. Je moet enkel in staat zijn om een rustige afdaling te maken. Dit betekent dat je deze excursie met hoogtevrees niet kunt doen. Ook mensen met een ernstige hartkwaal en/ of een motorische beperking kunnen helaas niet deelnemen aan deze excursie.

Er zijn geen leeftijdsgrenzen. Wel dient een minderjarige ter plaatse door een ouder/ verzorger begeleid te worden.

Aanbevolen kleding

Het advies is om comfortabele schoenen te dragen, bijvoorbeeld sneakers. Daarnaast raden we een licht windjack of jack aan, aangepast op het seizoen.

Extra informatie

Je moet 15 minuten van tevoren aanwezig zijn. Dan zal de voorbereiding plaatsvinden en de uitleg. De uiteindelijke vlucht duurt zo’n 15 tot 20 minuten. Maar in totaal zul je ongeveer 3 uur kwijt zijn voor deze fantastische ervaring.

Het is ook mogelijk om tegelijk met vrienden te vliegen. En je ontvangt een video en HD-foto’s van je vlucht!

Covid-19 richtlijnen

  • Mogelijke temperatuurcontrole voor vertrek
  • Houd altijd minimaal 1 meter afstand van andere deelnemers
  • Mondkapje verplicht tijdens de excursie
  • Dagelijkse reiniging van de materialen
  • Dagelijkse controle van de gezondheid en temperatuur van de instructeurs

Excursie aanvragen

Talen die door de gidsen worden gesproken

  • Engels
  • Italiaans

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling
4,8 / 5
Beoordelingsoverzicht
De excursie
5,0 / 5
Service Etna Sicilië
5,0 / 5
Prijs/kwaliteit
4,5 / 5
“Fantastische ervaring ”

Ik ben maanden bezig geweest met dit weekendje te plannen, ik wou zoveel leuke dingen doen en dat is doormiddel van deze site goed gelukt. Ik heb ik WhatsApp mijn wensen uitgesproken richting Anniek waarbij zij mij netjes deed helpen. Oa het paragliden was 1 van deze activiteiten. Alles is hierbij goed geregeld door Anniek. Ik werd opgehaald bij het hotel, ondanks mijn niet al te beste Engels, werd alles goed en duidelijk uitgelegd. Tijdens de sprong enorm genoten van het mooie uitzicht rondom de Etna vulkaan en Sicilië zelf. Na de vlucht werd er aangeboden ons op een plek naar wens af te zetten, dit werd Isola Bella. Van het begin tot het eind was de service perfect geregeld. Dit is een echte aanrader voor iedereen die graag iets bijzonders wilt doen. Foto's en filmpjes worden automatische gemaakt en is leuk ter herinnering.

13 juli 2022 – Larice uit Nederland
“Paraglyding met Etna Fly”

Nadat de eerste sprong met het Paraglyding niet lukte vanwege het weer, konden we gelukkig later met Etna Fly vanaf een andere locatie toch nog gaan. We hebben genoten. Marco van Etna Fly heeft echt alles eraan gedaan zodat we toch nog die dag konden gaan Paraglyding.

9 september 2021 – Aernout en Paul uit Nederland
€ 150,00 p.p.
Paragliden bij Taormina

Excursie aanvragen

We nemen binnen 1 uur contact met je op!

Geen vooruitbetaling
De betaling vindt plaats op de dag van de excursie.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden voor de behandeling van mijn persoonsgegevens

Advies nodig of vragen? Ik help je graag met het kiezen van de juiste excursie!

Elke dag bereikbaar van 09.00 uur - 21.00 uur
(ook op zondag!)

Anniek:

(+31) 06-23370594
anniek@etnasicilie.nl

ANVR

Gecertificeerd reisleider