Privacybeleid Etnasicilie.nl

Novembre 2022

Uiteraard behandelen wij al je gegevens vertrouwelijk. Meer informatie hierover vind je in deze privacyverklaring. Als je vragen hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

1. Wie zijn wij?

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Als je vragen hebt over dit privacybeleid of een verzoek wilt indienen met betrekking tot jouw rechten, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Het adres van onze website is: https://www.etnasicilie.nl/. Wij zijn een internetportaal met als doel zoveel mogelijk eerlijke informatie te delen om jouw de beste ervaring in Sicilië te geven!

Etnasicilie.nl is onderdeel van AEsign, een Nederlands bedrijf. Kamer van Koophandel nummer: 01147955. Je kunt contact met ons opnemen via: info@etnasicilie.nl.

2. Persoonlijke gegevens

Deze persoonsgegevens verwerken we:

a. Voor- en Achternaam;
b. Straat, huisnummer, postcode, woonplaats
c. E-mailadres;
d. Telefoonnummer;
e. Klantnummer;
f. (portret)foto’s;
g. IP-adressen en andere persoonsgegevens via analytics;
h. Inloggegevens social media

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

Bovengenoemde persoonsgegevens hebben wij van jou verkregen, via whatsapp, telegram, e-mail, het ingevulde contactformulier, jouw boekingaanvraag via de website, social media of gevonden in openbare registers, zoals het register van de Kamer van Koophandel of uit andere openbare bronnen verkregen.

3. Doeleinden

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

Samenwerking
Voor de samenwerking sluiten we een overeenkomst. Om die goed uit te kunnen voeren moeten we contact met elkaar hebben. Gedurende de overeenkomst verwerken we daarom alle contactgegevens. Als voor de uitvoering van de overeenkomst ook noodzakelijk is dat ik op social media accounts kan inloggen, verwerk ik die gegevens ook gedurende de overeenkomst en die verwijder ik weer zodra de samenwerking is afgelopen. De grondslag hiervoor is noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst

Contactformulier of e-mail
Je kunt met ons contact opnemen via ons contactformulier of door een e-mail te sturen. We hebben dan een gerechtvaardigd belang om de gegevens die we op die wijze van jou hebben verkregen te verwerken. De inhoud van de e-mail of het bericht via het contactformulier, je naam, telefoonnummer en e-mailadres verwerken we het met doel om op je bericht te kunnen reageren. We bewaren deze communicatie maximaal twee jaar. De gebruikte grondslag is gerechtvaardigd belang.

Nieuwsbrief
We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent of omdat je daar jezelf voor hebt
ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven. De gebruikte grondslag is toestemming.

Facturatie
Als je ons een opdracht hebt gegeven, dan verwerken we de gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van die opdracht. Dat zijn in elk geval je naam en e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn om een correcte factuur te kunnen versturen. Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren offertes, facturen en betaalgegevens 8 jaar. De gebruikte grondslag is wettelijke verplichting.

Gerechtvaardigd belang
We hebben een gerechtvaardigd belang om jouw persoonsgegevens te verwerken voor een aantal van
bovengenoemde doeleinden. We hebben daarbij een afweging gemaakt tussen jouw privacybelang en onze belangen. Mijn gerechtvaardigd belang is met name om contact met je te kunnen hebben en houden en om te kunnen terugvinden of je eerder klant bij on bent geweest en welke werkzaamheden toen zijn uitgevoerd.

4. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens
We delen jouw gegevens met de volgende partijen, waaronder onze verwerkers:

• Hosting van onze website;
• Technisch website en server beheerder;
• Nieuwsbriefdienst;
• E-maildiensten;
• WhatsApp en Telegram;
• Telecomprovider;
• Cloud opslag;
• Hosting van ons CRM systeem;
• Boekhouder en boekhoudsoftware;
• Marketingdiensten;
• Betaaldiensten en banken;
• Sociale Media;
• Analytics diensten

Met onze verwerkers hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Wij hebben de door ons
ingeschakelde verwerkers verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.
Gegevens worden verder slechts met derden gedeeld wanneer dat nodig is om werkzaamheden uit te kunnen besteden aan derden, voor een goede uitvoering van de werkzaamheden. Dit kan een andere online marketeer zijn of een partij ten behoeve van technische ondersteuning. Enkel op basis van toestemming worden inloggegevens van het CMS gedeeld, klantinformatie t.b.v. de uitvoering van de opdracht en naam van jou als klant of contactpersoon. Met deze derde heb ik goede afspraken gemaakt over de vertrouwelijkheid van de gegevens. De gegevens worden gewist, zodra de gegevens niet meer nodig zijn voor de uitvoering van de overeenkomst.

Doorgifte derde landen
Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de Nederland EER te verwerken, maar soms
ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land, waaronder Engeland en de Verenigde Staten. De bedrijven in de Verenigde staten zijn aangesloten bij het EU-US Privacy Shield.

Links
Op onze website zal je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een
website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag
verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Dankzij dit soort diensten kan deze Website advertenties weergeven voor producten of diensten van derden. De advertenties kunnen worden weergegeven als reclamelinks of als banners met verschillende soorten afbeeldingen.

Klikken op het pictogram of de banner die op de Applicatie worden getoond, worden bijgehouden door de hier vermelde diensten van derden en gedeeld met deze Website. Voor details over welke gegevens worden verzameld, dien je het privacybeleid van elke dienst te bekijken.

Analytics
Wij hebben Google Analytics op de website geïnstalleerd. Hiermee willen wij de website optimaliseren om je een optimale gebruikerservaring te bieden.

Advertenties
Advertenties die op een van onze pagina’s verschijnen, kunnen worden verstrekt door reclamenetwerken. Andere partijen kunnen ook analysediensten leveren via onze portal. Deze advertentienetwerken en analytics providers kunnen trackingtechnologieën (zoals cookies) instellen om informatie te verzamelen over jouw gebruik van onze pagina’s en andere websites en online diensten.

Met deze technologieën kunnen deze derden jouw apparaat herkennen om informatie over jou of anderen die jouw apparaat gebruiken te verzamelen. Met deze informatie kunnen wij en andere bedrijven onder andere het gebruik analyseren en volgen, de populariteit van bepaalde inhoud bepalen en advertenties aanbieden die beter op jouw interesses zijn afgestemd (personalisatie). Houd er rekening mee dat dit Privacybeleid alleen betrekking heeft op het verzamelen van informatie door Etnasicilie.nl en niet op het verzamelen van informatie door externe adverteerders of analytics providers.

Onze website toont advertenties via Google Adsense. Dankzij deze advertenties kunnen wij je dagelijks voorzien van veel gratis informatie. De aanvaarding van onze privacyverklaring en ons cookiebeleid betekent ook dat Google toegang heeft tot jouw gegevens. Wat Google met deze gegevens doet, kun je hier lezen: Google privacy.

5. Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@etnasicilie.nl.

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw
persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken
Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de
rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

6. Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te
beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

7. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op
randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website
teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt.

Social media
Op onze website tref je verschillende social media (deel)knoppen aan. Meer informatie over hoe de social media kanalen met je gegevens omgaan zodra je op de knop gedrukt hebt of social media cookies op onze website hebt geaccepteerd, kun je hier vinden:

Analytische cookies
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij analytische cookies van Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. Deze cookies worden maximaal twee jaar bewaard.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Of raadpleeg deze helppagina van Google: https://support.google.com/accounts/answer/32050?hl=nl

8. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.

Nieuws

Magische zonsondergang na slecht weer

Etna Nord | Het voor- en najaar op Sicilië wordt soms gekenmerkt …

4x4 Bus Etna Nord in TOP GEAR!

De Etna vulkaan op met de Torsus Praetorian, dat kan bij Etna …

Kabelbaan Etna Zuid verruimd openingstijden

Nicolosi | De kabelbaan bij Etna Zuid is een van de grote …

Meer nieuws