Hotels

De Etna bezoeken en overnachten in een hotel? Zoek hieronder het hotel in de plaats van jouw voorkeur. Je vindt hotels in o.a. Toarmina, Noto, Catania en Siracusa.

Booking.com

Hotels rond de Etna:


B&B Notti E Dintorni

Nicolosi

B&B Notti E Dintorni biedt airconditioning en kamers met gratis WiFi in de stad Nicolosi, aan de voet van de Etna en op 14 km van Catania. U kunt gratis parkeren bij het hotel. De kamers zijn ingericht met antieke houten meubilair en lichte kleuren.

Hotel Alle Pendici

Nicolosi

Hotel Alle Pendici in Nicolosi ligt aan de voet van de Etna, en biedt gratis WiFi en een mediterrane tuin. Er wordt dagelijks een huisgemaakt ontbijt geserveerd met Siciliaanse cakes en zoete deegwaren.

B&B Magnolia

Nicolosi

Dit B&B is gevestigd in een kleine villa in een woonwijk in Nicolosi en wordt omgeven door een tuin. Het hotel beschikt over gratis WiFi, gratis privéparkeergelegenheid en serveert een continentaal ontbijt.

Hotel Corsaro

Nicolosi

Hotel Corsaro is het enige hotel in het regionale park Etna dat op 2000 meter hoogte ligt. Het park staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het hotel ligt op 300 meter van de kabelbaan en het verzamelpunt voor excursies naar de krater.

Sant'Antonio Garden Hotel

Nicolosi

Featuring a garden and a shared terrace, Sant’Antonio Garden Hotel offers rooms in Nicolosi, a little town at the foot of the Etna National Park. Free Wi-Fi access is available throughout.

Booking.com

Nieuws

Brand vliegveld Catania, vliegveld gesloten tot 19 juli

Catania 17 juli 2023 | Angst op het internationale vliegveld Vincenzo Bellini …

5x de Hitte ontvluchten op Sicilië

Sicilië | Na 1,5 maand regen, is er nu een periode van …

Alertheidniveau Etna vulkaan verhoogd

Etna | Sinds 18 mei is de activiteit van een van de …

Meer nieuws