Bodyrafting Alcantara rivier

4,8 / 5bekijk alle beoordelingen
 • 100% tevredenheid garantie
 • Dé Sicilië specialist
 • Géén vooruitbetaling
Start tour:
Dagelijks op reservering
Duur tour:
2 uur
Kosten:
€ 40,00 p.p. (Kinderen € 35,00)
Excursie aanvragen

Body rafting Alcantara kloof

De Alcantara rivier én de Gole dell’Alcantara manier op een avontuurlijke manier ontdekken? Doe de wetsuit aan en stap in het ijskoude water en laat je meevoeren door de rivier!

Wat ga je doen tijdens de excursie:

De excursie start vanaf de Gole dell’Alcantara. Je gaat via de gemeentelijke trap (entree is inclusief!) naar beneden de kloof in. Vanaf het strandje bij de Gole dell’Alcantara ga je tegen de stroom van de rivier in omhoog lopen en klimmen. Onderweg kun je genieten van de prachtige omgeving, het ijskoude water en de lava rotsen.

De excursie is onder begeleiding van een ervaren instructeur die ook foto’s en of video’s van de excursie maakt. Zo heb je uniek beeldmateriaal van deze unieke ervaring in de Alcantara rivier.

Op de terugweg laat je je meevoeren door de rivier terug naar het strandje van de Gole dell’Alcantara: het echte body raften!

Body raften Alcantara kloof
Gole Alcantara body raften

Gids & instructeur

De excursie wordt begeleid door een ervaren gids en body rafting instructeur. De instructeur spreekt Italiaans en Engels.

Specificaties Body rafting Alcantara kloof

 • Duur: ongeveer 2 uur
 • Afstand: ongeveer 600 meters
 • Benodigdheden: bikini/zwembroek, slippers en een handdoek

Prijs & beschikbaarheid Gole Alcantara body rafting

Wil je deze excursie boeken? De excursie is mogelijk vanaf half april t/m oktober. De excursie wordt in principe 3x per dag gehouden. Geef bij je boeking aan welk tijdstip jouw voorkeur heeft:

 • 10.00 uur
 • 12.00 uur
 • 15.00 uur

De excursie kost € 40,00 per persoon (volwassenen) en € 35,00 voor kinderen onder de 10 jaar. Inclusief in deze prijs is:

 • Gebruik wetsuit, zwemvest, waterschoenen en helm
 • Entree via de gemeente trap naar de Gole dell’Alcantara
 • Begeleiding door een ervaren instructeur
Alcantara kloof body raften
Gole Alcantara Body Rafting

Kleding advies

Draag zwemkleding. Je krijgt van de organisatie een wetsuit te leen, waterschoenen, zwemvest en een helm. Neem daarnaast een handdoek mee, zodat je je na die tijd weer kunt afdrogen. Vergeet ook geen droge schoenen of slippers mee te nemen voor na de excursie en eventueel een flesje water.

Voorwaarden Body rafting Gole Alcantara kloof

In principe kan iedereen met een normale conditie en gezondheid aan deze excursie deelnemen. Wel moet je kunnen zwemmen en geldt er een minimale lengte van 1.30 meter voor de excursie.

De excursie wordt afgeraden voor mensen met fysieke en/of psychische problemen. Ook voor zwangeren wordt deze excursie afgeraden.

Locatie Gole Alcantara Body raften

Dit is het echte bodyraften in de Alcantara kloof! Je verzamelt tegenover de Gole dell’Alcantara, naast het benzinestation. Je kunt hier (bij de organisatie) gratis parkeren als je de excursie bij ons boekt.

Op de locatie is ook een toilet aanwezig en een bar. Dan kun je nog een lekkere versnapering kopen of een drankje na afloop als je aan het nagenieten bent van jouw onvergetelijke ervaring in de Alcantara rivier!

Excursie aanvragen

Talen die door de gidsen worden gesproken

 • Engels
 • Italiaans

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling
4,8 / 5
Beoordelingsoverzicht
De excursie
4,5 / 5
Service Etna Sicilië
5,0 / 5
Prijs/kwaliteit
5,0 / 5
“Hele toffe ervaring met goede gidsen”

We begonnen wat gehaast omdat we nog geld moesten pinnen. Hierdoor zouden we te laat komen. Na een telefoontje bleek dit geen probleem te zijn en ze zouden gewoon op ons wachten. Bij de locatie aangekomen ontmoeten we 2 gidsen die beiden goed Engels spraken en ons veel konden vertellen over de gorge. Het was een leuke en toffe ervaring die we niet hadden willen missen. Ook het contact met Etnasicilie verliep heel soepel en prettig.

4 augustus 2020 – Remco uit Nederland
“Geweldig avontuur”

Het was van tevoren best spannend, omdat het leeftijdsverschil tussen de deelnemers (van 9 tot 45) aanzienlijk was. Dankzij twee zeer professionele begeleiders hebben we echter een geweldig avontuurlijke, maar ook veilige tocht door de rivier gemaakt. Omdat we 's ochtends zijn gegaan, hadden we de rivier bovendien voor ons alleen. Een aanrader!

22 juli 2020 – Enith uit Nederland
€ 40,00 p.p. (Kinderen € 35,00)
Body rafting Alcantara kloof

Excursie aanvragen

We nemen binnen 1 uur contact met je op!

Geen vooruitbetaling
De betaling vindt plaats op de dag van de excursie.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden voor de behandeling van mijn persoonsgegevens

Advies nodig of vragen? Ik help je graag met het kiezen van de juiste excursie!

Elke dag bereikbaar van 09.00 uur - 21.00 uur
(ook op zondag!)

Anniek:

(+31) 06-23370594
anniek@etnasicilie.nl

ANVR

Gecertificeerd reisleider