Boottocht sunset & dolfijnen

5 / 5bekijk alle beoordelingen
  • 100% tevredenheid garantie
  • Dé Sicilië specialist
  • Géén vooruitbetaling
Start tour:
Op aanvraag | Om 17.30 uur
Duur tour:
3 uur
Kosten:
€ 40,00 p.p.
Excursie aanvragen

Dolfijnen spotten op Sicilië

Altijd al een keer dolfijnen in het wild willen zien? Dit is je kans! Okee, we kunnen niet garanderen dat je ze ziet, maar de kans is wel heel groot!

De boottocht sunset & dolfijnen

Deze excursie start rond 18.00 a 17.30 uur. Wel dien je om 17.30 a 17.00 uur te verzamelen. Je gaat dan langs de kust van Giardini Naxos varen richting Isola Bella. Onderweg heb je de mogelijkheid voor een frisse duik en er is ook een stop om even te snorkelen (zelf materiaal meenemen!).

In de baai van Isola Bella zal de boot stilliggen en kun je genieten van een leuke apericena. Dit betekent een ‘hapje en drankje’ op de boot! Daarna vaar je richting open zee en ga je dolfijnen spotten. Garanderen kunnen we helaas niet, maar de kans is zeker groot dat jij ze ziet zwemmen en rond de boot ziet springen!

Met zonsondergang vaar je weer terug naar de haven van Giardini Naxos. Een mooie, romantische boottocht dus! De hele excursie duurt ongeveer 3 uur.

Boottocht Taormina zonsondergang dolfijnen
Grotta Azzura boottocht Taormina Isola Bella
Dolfijnen boottocht Sicilië Taormina

Specificaties boottocht

  • Starttijd: 17.30 uur of 18.00 uur (ligt aan moment van de zonsondergang)
  • Verzameltijd: 17.00 uur of 17.30 uur
  • Vertreklocatie: haven van Giardini Naxos
  • Duur excursie: circa 3 uur
  • Prijs: € 40,00 per persoon (incl. apericena!)

Let op: deze excursie wordt enkel georganiseerd wanneer de zee heel rustig is. Alleen dan is de kans aanwezig om de dolfijnen te spotten en kun je naar open zee. Geef bij je aanvraag aan op welke dagen je kunt, dan kan ik met de kapitein overleggen voor de beste dag!

Tijdens de boottocht heb je de mogelijkheid om een duik in zee te nemen, of om even te snorkelen. Tijdens deze stop van ongeveer 20 minuten kun je ook genieten van een glas prosecco en een heerlijke versnapering, zoals een Siciliaanse arancino of een stukje pizza.

De boottocht is een collectieve tour. Dit betekent dat er ook andere mensen aan boord zijn. Het maximum aantal personen aan boord ligt tussen de 12 en 15 personen.

Deze excursie is ook mogelijk als privé excursie. De prijs hiervoor is € 400,00. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, laat het ons dan weten bij je aanvraag.

Dolfijnen boottocht Sicilië Taormina Isola Bella
Zonsondergang boottocht Taormina
Boottocht Taormina Giardini Naxos

Prijs boottocht sunset & dolfijnen

De boottocht met zonsondergang en het spotten van dolfijnen kost € 40,00 per persoon. Je hoeft niets vooruit te betalen. Je kunt op de dag van de boottocht direct aan de kapitein betalen. We werken op basis van vertrouwen. Wij vertrouwen dat je komt als je reserveert en je kunt ons vertrouwen dat de boot voor je klaarligt als je reserveert!

Inclusief
Boottocht sunset & dolfijnen
Baia di Naxos
Capo di Naxos
Capo Taormina
Isola Bella
Grotta Azzura
Grotta del giorno
Baia di Mazzaro
Dolfijnen spotten tijdens zonsondergang
Apericena (prosecco + arancino en/of pizza)
Pauze om te zwemmen of snorkelen (15-20 min)

Exclusief

X Handdoek of badlaken
X Snorkel benodigdheden
X Zonnebrandcreme
X Drinken en snacks
X Fooi voor de kapitein (niet verplicht)

Zelf meenemen

Draag zwemkleding met strandkleding erover. Draag slippers of waterschoenen. Neem een badhanddoek en iets te drinken (water) mee. Vergeet de bescherming tegen de zon niet! Wil je de koralen en vissen bekijken in de 15 minuten dat je in zee kunt duiken? Neem dan je eigen duikbril en snorkel mee om te snorkelen. In de koudere maanden adviseren wij ook een hoodie of jasje mee te nemen voor tijdens de zonsondergang. Het is dan fris op open zee!

Grot Taormina Boottocht
Boottocht Taormina Giardini Naxos zee dolfijnen

Excursie aanvragen

Talen die door de gidsen worden gesproken

  • Engels
  • Italiaans

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling
5,0 / 5
Beoordelingsoverzicht
De excursie
5,0 / 5
Service Etna Sicilië
5,0 / 5
Prijs/kwaliteit
5,0 / 5
“Fantastisch!”

Super gaaf om mee gemaakt te hebben! Leuk gezin fie het organiseerd. Mooie grotten gezien! Op het eind dan ook de dolfijnen gespot met zonsondergang. Geweldig!! Zelfs nog een walvis gespot! Leuk om dit te doen!!

8 oktober 2022 – Elsa uit Nederland
“Heel leuk, veel dolfijnen gezien! ”

De tocht startte met een tochtje langs de kust. Enkele grotten bekeken, gestopt voor een hapje, drankje en een duik in het water. Toen de zee op, in de hoop dolfijnen te zien. Wij hadden geluk, enorm veel dolfijnen en heel dicht bij de boot.

3 september 2022 – Koen uit Nederland
“DOLfijn !!!”

Heerlijke en relaxte boottocht langs de kust van Taormina. Antonio vertelt leuke wetenswaardigheden over de omgeving. Toen we met de boot een klein stukje van de kust af waren zagen we al snel de eerste dolfijnen, en daar bleef het niet bij! Antonio nam alle tijd, zodat we volop konden genieten van de spelende dolfijnen. Een bijzonder schouwspel, met een rokende Etna op de achtergrond. Hierna hebben we lekker pizza gegeten en cava gedronken, en kon er gezwommen worden.

13 juli 2022 – Daphne & Onno uit Nederland
“Sunset boottocht”

Wat een mooie ervaring! We zijn met 2 gezinnen (10 personen) gaan varen met Antonio en zijn vrouw. We werden hartelijk ontvangen op een schone boot. We kregen uitleg over de kust, we konden gaan zwemmen (heerlijk verfrissend) en we kregen lekkere hapjes. En als kers op de taart nog verschillende dolfijnen gezien! Bedankt, het was top!

9 augustus 2021 – Monique uit Nederland
“Echte aanrader!”

Een avondvullend programma en super leuk met kinderen van alle leeftijden. Prachtig uitzicht, zwemmen, lekker eten, cava en veel dolfijnen!

9 augustus 2021 – Henkjan uit Nederland
€ 40,00 p.p.
Boottocht sunset & dolfijnen

Excursie aanvragen

We nemen binnen 1 uur contact met je op!

Geen vooruitbetaling
De betaling vindt plaats op de dag van de excursie.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden voor de behandeling van mijn persoonsgegevens

Advies nodig of vragen? Ik help je graag met het kiezen van de juiste excursie!

Elke dag bereikbaar van 09.00 uur - 21.00 uur
(ook op zondag!)

Anniek:

(+31) 06-23370594
anniek@etnasicilie.nl

ANVR

Gecertificeerd reisleider