Snorkelen Taormina & Isola Bella

4,7 / 5bekijk alle beoordelingen
 • 100% tevredenheid garantie
 • Dé Sicilië specialist
 • Géén vooruitbetaling
Start tour:
Elke dag om 11.00 uur en 15.00 uur
Duur tour:
1,5 Uur
Kosten:
€ 40,00 p.p. (kinderen € 35,00 p.p.)
Excursie aanvragen

Snorkelen bij Taormina en Isola Bella

Taormina en Isola Bella zijn prachtig om te bewonderen vanaf het land, maar heb je de onderwaterwereld wel eens gezien? Tijdens de excursie ‘snorkelen Taormina & Isola Bella’ ga je met de rubberboot de zee op en vanaf daar de onderwaterwereld ontdekken.

Wat ga je doen tijdens de excursie?

Vanaf het strand van Isola Bella vertrekt de excursie. Ben je echt beginner, dan kun je er ook voor kiezen om zelf bij de kust van Isola Bella te gaan snorkelen. Maar wil je de echte onderwaterwereld ontdekken, stap dan aan boord van de rubberboot!

Onder begeleiding van een gids ga je naar 3 verschillende gebieden varen waar je mag snorkelen:

 • Isola Bella
 • Grotta Azzurra
 • Capo Taormina

Er zijn in deze gebieden veel archeologische resten gevonden in het verleden, zoals bronzen vazen en keramische voorwerpen.

De snorkel uitrusting & covid

Voordat je vertrekt ontvang je van de organisatie een volledige uitrusting voor het snorkelen. De uitrusting bestaat uit een wetsuit, zwemvliezen (vinnen), een duikbril (masker) en een snorkel. Alle snorkel uitrusting wordt gedesinfecteerd. Er zijn speciale bakken voor het desinfecteren voor de maskers en snorkels.

Snorkelen Taormina Isola Bella
Koraal duiken snorkelen Taormina

Beschikbaarheid

De excursie is met goed weer elke dag mogelijk op reservering. Er zijn 2 rubberboten beschikbaar die elk plaats bieden aan maximaal 10 personen. De excursie start op 2 momenten op de dag:

 • Om 11.00 uur
 • Om 15.00 uur

De excursie duurt in totaal ongeveer 1,5 uur.

Prijs Snorkelen Taormina & Isola Bella

De prijs is inclusief het gebruik van het materiaal, het vervoer per rubberboot, de gids en een drankje en vers fruit tijdens de excursie.

 • Volwassenen: € 40,00 p.p.
 • Kinderen t/m 12 jaar: € 35,00 p.p.
 • Familieprijs 1 volwassene + 1 kind: € 70,00

Je kunt de excursie op de dag van de excursie rechtstreeks bij de organisatie betalen. Je hoeft dus niets vooruit te betalen! Wij maken reserveringen op basis van vertrouwen en gaan er vanuit dat je bij een reservering er alles aan doet om ook daadwerkelijk te komen. Daarom kunnen wij je de mogelijkheid geven om gewoon pas op de dag van de excursie te betalen. Wel zo prettig!

Oranje vissen snorkelen Taormina

Locatie Snorkelen Taormina & Isola Bella

De excursie vertrekt vanaf het strand van Isola Bella. De exacte locatie ontvang je bij je boeking, zodat je precies weet waar jij je moet melden. Houd er rekening mee dat het in de zomer moeilijk is om te parkeren in de omgeving van Isola Bella. Het is mogelijk om via de organisatie een parkeerplaats te reserveren bij de Funivia di Mazzaro, op ongeveer 500 meter lopen. Laat ons dit weten bij je aanvraag!

Excursie aanvragen

Talen die door de gidsen worden gesproken

 • Engels
 • Duits
 • Frans
 • Italiaans

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling
4,7 / 5
Beoordelingsoverzicht
De excursie
5,0 / 5
Service Etna Sicilië
5,0 / 5
Prijs/kwaliteit
4,0 / 5
“Isola Bella en co”

Super hoe Anniek alles had geregeld tot parking toe! Van top service gesproken. Al snel konden we vertrekken want op een hete dag als vandaag was snorkelen een welkome verfrissing. Wetsuit was niet nodig! Fijn om rustig te snorkelen tussen de rotsen en kloven. Toch wel mooie vissen gezien. Wel handig om te gaan op een zonnige dag dan komen de kleuren van de vissen mooier uit? een aanrader!

20 juli 2023 – Murielle uit België
“Mooi!!”

Onlangs lekker gesnorkeld bij Isola Bella. Anniek had het allemaal weer prima voor ons geregeld: parkeerplaats en superduidelijke foto's om er te komen. Op locatie was het ook allemaal goed geregeld. We hadden mazzel want we waren maar met z'n 2en. Lekker met een rubberboot de zee op en prima plekken om te snorkelen ook als je niet zo ervaren bent. We hadden helaas geen onderwatercamera (misschien nog een tip voor de locatie om die te verkopen), maar we hebben er erg van genoten. Vooral bij Grote Azzurra veel vissen gespot. Heerlijke excursie voor als het erg warm is!!

18 juni 2022 – Wilma uit Nederland
€ 40,00 p.p. (Kinderen € 35,00)
Snorkelen bij Taormina & Isola Bella | 1,5 uur

Excursie aanvragen

We nemen binnen 1 uur contact met je op!

Geen vooruitbetaling
De betaling vindt plaats op de dag van de excursie.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden voor de behandeling van mijn persoonsgegevens

Advies nodig of vragen? Ik help je graag met het kiezen van de juiste excursie!

Elke dag bereikbaar van 09.00 uur - 21.00 uur
(ook op zondag!)

Anniek:

(+31) 06-23370594
anniek@etnasicilie.nl

ANVR

Gecertificeerd reisleider