Foto vliegveld Catania Etna Sicilië

We willen je informeren over een belangrijke verandering met betrekking tot je reis naar Sicilië. Het Aeroporto di Catania zal ’s nachts tijdelijk gesloten zijn voor onderhoudswerkzaamheden van dinsdag 21 mei tot en met vrijdag 31 mei 2024. Gedurende deze periode zullen alle nachtvluchten worden opgeschort om essentiële onderhoudswerkzaamheden uit te voeren die nodig zijn om de veiligheid en efficiëntie van de luchthaven te waarborgen.

Details van de Sluiting:

  • 21, 22, 23, 28, 29 en 30 mei: vliegveld gesloten van 00.30 tot 06.00 uur
  • 24 en 31 mei van 00.00 uur tot 06.00 uur
  • Reden: Uitvoering van belangrijke onderhoudswerkzaamheden aan de landingsbaan en andere faciliteiten van de luchthaven.

Alternatieve Reismogelijkheden:

Reizigers worden geadviseerd om alternatieve luchthavens te overwegen, zoals Aeroporto di Palermo of Aeroporto di Comiso, voor hun reis naar Sicilië gedurende deze periode. Verschillende luchtvaartmaatschappijen zullen hun vluchten omleiden naar deze luchthavens om de overlast voor passagiers te minimaliseren.

Advies aan Reizigers:

  • Controleer je vluchten: Neem contact op met je luchtvaartmaatschappij voor informatie over eventuele wijzigingen in je vluchtschema.
  • Plan vooruit: We raden je aan om uw reisplannen tijdig aan te passen en rekening te houden met mogelijke vertragingen of omleidingen.
  • Blijf geïnformeerd: Houd de officiële website van Aeroporto di Catania en de websites van je luchtvaartmaatschappijen in de gaten voor de meest recente updates.

We begrijpen dat deze sluiting voor ongemak kan zorgen, maar de werkzaamheden zijn cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsnormen op de luchthaven.

Tip: als je een excursie via Etnasicilie.nl boekt kunnen wij je altijd gratis omboeken, of je excursie annuleren! Je betaalt bij ons gegarandeerd de beste prijs én je betaalt niets vooruit! Daarnaast hebben wij ook nog eens de beste/ meeste beschikbaarheid en bieden wij Nederlandse ondersteuning!

Bekijk hier al onze excursies:

Voor meer informatie kun je de officiële aankondiging lezen op de website van Aeroporto di Catania.

Met vriendelijke groet, Het team van Etnasicilie.nl
Onderwerpen binnen dit artikel


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.