Etna Sunset Party

Piano Provenzana | Op 23 en 30 juli organiseert de toeristentrekpleister Linguaglossa – Etna Nord, de Etna Sunset Party met live muziek & DJ set op een hoogte van 1850 meter op de Etna vulkaan. Tijdens dit event heb je de mogelijkheid om een magische zonsondergang te zien op een hoogte van 2900 meter op de actieve vulkaan onder begeleiding van een vulkaangids en kun je de typische locale ‘salsiccia al ceppo’ proeven of genieten van een Siciliaanse apericena op een hoogte van 1850 meter. Dit alles met uitzicht op de actieve topkrater van de Etna vulkaan.

Het Etna Sunset Party event

Etna Excursions Piano Provenzana Etna Nord organiseert samen met Chiosco Bar Mareneve en Chiosco Bar Etna Nord, de Etna Sunset Party. De twee avonden worden gesponsord door Volcano GIN – Etna Spirit.

De zonsondergang is een magisch natuurverschijnsel. Vooral wanneer je deze ziet op een hoogte van 2900 meter op de actieve vulkaan. Wij willen deze magie met jou delen tijdens een speciale VIP avond met live muziek, DJ afterparty’s en veel lekkers te eten en te drinken op een hoogte van 1850 meter.

23 Juli 2022

Avond: Broodje met salsiccia al ceppo (slowfood)
Locatie: Chioso Bar Mareneve – Piano Provenzana
Tijd: 18.00 uur – 01.00 uur
Muziek: Live muziek + DJ after party

30 Juli 2022

Avond: Apericena
Locatie: Chioso Bar Etna Nord – Piano Provenzana
Tijd: 18.00 uur – 01.00 uur
Muziek: Live muziek + DJ after party

De Volcano GIN zonsondergang VIP excursie Etna Sunset Party
Om 18.30 uur vertrekken we met een 4×4 bus naar een hoogte van 2900 meter op de Etna vulkaan. Op weg naar boven, stoppen we bij de krater van 1809. Op die manier kun je de oude kraters en het prachtige landschap van de Etna zelfs bij daglicht zien. De vulkaangids zal je de geheimen van de vulkaan vertellen en natuurlijk heb je de tijd om spectaculaire foto’s te maken.

Uitbarsting Etna vulkaan 2900m Etna Nord

Na deze stop temidden van lava en natuur, vervolgen we de busrit tot op een hoogte van 2900 meter om het Pizzi Deneri observatorium te bereiken. We lopen ongeveer 30 meter omhoog tot aan het panoramische uitzichtpunt. Van hieruit hebben we een prachtig uitzicht op de kust van Taormina tot Catania, zien we de Valle del Bove en zien we de actieve kraters van de vulkaan Etna roken op een hoogte van 3340 meter.

Natuurlijk proosten we voor zonsondergang nog met Volcano GIN om de avond op te warmen. En dan wachten we op de magische zonsondergang op het maanlandschap van de Etna vulkaan. Een onvergetelijk moment!

Zonsondergang observatorium Etna vulkaan
Zonsondergang Etna vulkaan

Na zonsondergang keren we met de 4×4 bus terug naar Piano Provenzana waar we de avond voortzetten aan de bar. Hier kun je met jouw voucher een gratis drankje + broodje met salsiccia of apericena nemen (dit ligt aan de datum dat je komt). Onder het genot van live muziek en de DJ after party kun je genieten van de prachtige omgeving, de frisse en de frisse, schone lucht op de Etna vulkaan op een hoogte van 1850 meter!

Details, kosten en deelname Etna Sunset Party

Verzameltijd: 18.00 uur
Vertrektijd: 18.20 – 18.30 uur
Terugkeer naar Piano Provenzana: 21.30 uur


Prijs
De prijs voor deze bijzondere Volcano GIN VIP avond mét zonsondergang excursie is € 87,00 p.p. en € 80,00 voor kinderen t/m 12 jaar.

Inclusief bij deze VIP-excursie is:

Zonsondergang excursie per 4×4 bus heen en terug
Professionale vulkaangids
Volcano GIN toost op een hoogte van 2900 meter
Volcano GIN gadget
1 drankje + broodje met salsiccia of apericena p.p. aan de bar na de excursie
Live muziek & DJ after party

Reserveren voor de Volcano GIN zonsondergang excursie is verplicht! Voor meer info of reserveringen:

E-mail: info@pianoprovenzana.it of anniek@etnasicilie.nl
WhatsApp: +39 377 376 6076 of +31623370594

Om deel te nemen aan de avond, zonder excursie, is geen reservering nodig. Deelname aan de live muziekavond is gratis, drankjes dragen bij aan het succes van de live muziekavond en de afterparty DJ.

Zorg dat ook jij bij dit unieke event op de Etna vulkaan bent! Hét hoogtepunt van jouw vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.