Tom Ford - Top Gear - 4x4 bus Etna Nord

De Etna vulkaan op met de Torsus Praetorian, dat kan bij Etna Nord! Tom Ford, van het enige echte programma ‘Top Gear’ is deze ruige terreinwagen voor je gaan testen!

De ruige 4×4 bus Torsus Praetorian kan 34 personen vervoeren. Met haar 290 pk rijdt hij met gemak over de gestolde lava de vulkaan omhoog. Tom Ford laat je zien hoe dit ‘beest’ met gemak het ruige terrein van de Etna vulkaan beklimt.De zwarte 4×4 bus brengt je tot een maximale hoogte van 2900 meter hoogte op de actieve vulkaan. De actieve topkraters bevinden zich op een hoogte van ongeveer 3300 meter. Er zijn 2 excursies met deze fantastiche bus mogelijk:

Het zijn beiden dezelfde excursies, maar de ene excursie is overdag en de andere excursie is aan het einde van de middag, waardoor je de vulkaan nog met daglicht ziet, maar ook echt een magische zonsondergang op 2900 meter hoogte. Een ervaring die je nooit weer zult vergeten: een uniek maanlandschap, de rokende topkrater naast je en dan die prachtige gouden zonsondergang.

Wil jij net als Tom Ford van Top Gear in deze gave 4×4 bus de Etna vulkaan trotseren? Boek dan snel jouw excursie! Vol=vol!

Reacties op dit bericht

  1. Hallo Anniek,
    Wij willen graag de 4×4 naar de nord kant van de etna bezoeken. Heb je tips voor ons hoe we dit kunnen regelen? We zitten in Giardini Naxos.
    En wanneer?
    Groetjes Ans Lakeman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.